NEW NEW NEW

Bereid je feest outfit voor met onze Prestige collectie...

Voor elke stijl

Onze collectie

Victoria heeft een unieke collectie met meer dan 400 sieraden, stuk voor stuk tot in de kleinste details verfijnd zodat jij elke dag opnieuw weer straalt! Naast de jaarcollectie zorgt ons designteam op geregelde tijdstippen voor tijdelijke collecties, helemaal afgestemd op de seizoenen, de modekleuren en de allernieuwste trends in sieraden.

Onze collectie
Een Victoria demo organiseren

Nodig je vriendinnen uit op een demo

Een gezellig moment met vriendinnen: de sieraden ontdekken, een glaasje drinken en jezelf verwennen met trendy sieraden? Waarom zelf geen demo organiseren bij je thuis of digitaal? Contacteer één van onze Consulenten, prik een datum, relax en... geniet van een leuke avond. Interesse?

Organiseer een demo
Word Victoria Consulente

Join the team

Jij staat centraal in ons verhaal. Je adviseert onze Klanten en laat hen de Victoria sieraden ontdekken. Je verdient een zeer aantrekkelijke commissie én geniet van tal van andere voordelen.

Ontdek meer
Victoria laat vrouwen stralen

Victoria, voor én door vrouwen.

Ontdek het verhaal van Victoria: hoe we er voor zorgen dat vrouwen elke dag opnieuw stralen. Stralen... door prachtige sieraden te dragen én door de kansen die we elke vrouw bieden om als Consulente te stralen.

Over ons

Victoria maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring te optimaliseren. Lees meer

Ik aanvaard